Veelgestelde vragen

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciale stoel. Deze stoel is zo ontworpen dat u relaxt kunt zitten en de masseur goed bij uw rug, schouders, nek, hoofd en armen kan. De massage is laagdrempelig en geschikt voor elke gelegenheid.

 

Moet er een aparte ruimte zijn voor een stoelmassage?

Een aparte ruimte is aan te raden. Zo heeft de medewerker echt de mogelijkheid om te ontspannen en kan de omgeving even afsluiten. Indien een af te sluiten ruimte niet mogelijk is, is het ook een optie om een hoek in een kantine of op de werkvloer af te zetten. Zolang er maar minstens 3 vierkante meter beschikbaar is. De plaats wordt altijd vooraf besproken.

 

Kan iedereen een stoelmassage ontvangen?

In principe wel. De masseur zal altijd een aantal vragen doornemen met de medewerker over de gezondheid en eventuele aandachtspunten. Uit deze gegevens en de inschatting naar aanleiding van de kennis en ervaring van de masseur kan een massage op dat moment afgeraden worden. Denkt u daarbij aan een recente whiplash, actieve reuma met ontstekingen, nog niet genezen wonden, tijdens 1e trimester van zwangerschap maar ook het overslaan van ontbijt of het innemen van alcohol, drugs en bepaalde medicijnen zijn contra indicaties (masseren niet mogelijk).

 

Is er een minimale afname van uren?

Ja, de minimale afname is 3 uur per masseur. 

 

Is het mogelijk om per massage te betalen in plaats van per uur?

Dat is niet mogelijk. Massagepauze werkt met een scherp uurtarief. Betalen per massage heeft, onder andere, administratief veel voeten in aarde waardoor de prijs ook aangepast moet worden. U komt zo ook nooit voor verrassingen te staan en heeft de totale prijs volledig zelf in de hand.

 

Ik wil graag maandelijks stoelmassages aanbieden aan mijn werknemers. Maar ons bedrijf is in december altijd 2 weken gesloten. Moet ik dan wel betalen?

Een langere massagecyclus is altijd maatwerk. We kijken samen naar de dagen, de inzet en eventuele periodes dat er minder of zelfs geen medewerkers aanwezig zijn. Op dagen dat wij niet masseren omdat uw bedrijf gesloten is, betaalt u uiteraard niets.

 

Zit de medewerker na de massage onder de massageolie met zijn/haar haren alle kanten op?

De masseur neemt altijd de wensen door met de medewerker voor de massage. Er wordt soms bij een (stoel)massagessage een beetje massageolie gebruikt, maar alleen als de medewerker dat goed vindt. Het hoofd wordt alleen gemasseerd als de medewerker dit wenst.